Business intelligence-firmaet økte aksjekursen etter å ha kunngjort et nytt Bitcoin-fond.

Ikke gå glipp av Market Moving News

Få daglige krypterings briefinger og ukentlige Bitcoin markedsrapporter levert rett til innboksen din.

Business intelligence-firmaet Greenpro har kunngjort planer om å opprette et Bitcoin-investeringsfond.

Firmaet har til hensikt å skaffe så mye som $ 100 millioner for fondet, og også investere sine egne kontanter.

Planen ligner MicroStrategys tidligere Bitcoin-investering.

Greenpro Capital Corp. planlegger å opprette et Bitcoin investeringsfond, som kunngjort i en pressemelding publisert i dag.

Bitcoin lagt til balansen

CK Lee, administrerende direktør i Greenpro, sier at firmaet “fullt ut tror [s] på $ BTC som en butikk av verdi.” Lee sier at han har bedt selskapets investeringsbankfolk om å selge gjeldsinstrumenter til investorer for å samle opp til $ 100 millioner for Bitcoin-investeringen. Han legger til at firmaet selv også vil investere sine egne kontanter i Bitcoin.

Greenpros strateger mener at Bitcoin og andre store kryptovalutaer som Ethereum har større sjanse for prisforbedring enn fiatvaluta . Han legger til at mange banker, hedgefond, forsikringsselskaper og institusjoner er interessert i Bitcoin-investeringer.

Greenpro vil investere gjennom et datterselskap, CryptoSX.

Kursen på Greenpro-aksjen (GNPR) hoppet 103% til høyder på $ 2,60 etter kunngjøringen.

Andre bedriftsinvestorer

I lignende nyheter økte Maratons aksjekurs over 30% etter at den signerte en avtale på 170 millioner dollar med Bitmain-produsenten av gruvedrift av Bitcoin. Den største nordamerikanske gruvearbeideren vil legge til 70 000 S19 gruvearbeidere til sin eksisterende gård på 33 000 enheter innen desember 2021.

Microstrategy er imidlertid fortsatt det viktigste børsnoterte selskapet med en Bitcoin-investering. Selskapet investerte 475 millioner dollar i fjor og samlet inn ytterligere 650 millioner dollar via senior konvertible sedler i forrige måned, for en total Bitcoin-investering over 1 milliard dollar .

Bitcoins pris har steget 37% siden begynnelsen av måneden og 275% hittil i år. Under hyperaktive oksemarkeder har aksjemarkedsallokeringer til Bitcoin fungert som en sterk katalysator for et oppsving.

Bitcoin handlet til $ 27 100 på publiseringstidspunktet.

Categories: Bitcoin